Leiligheter sikret – slik hjelper vi folk inn på boligmarkedet

Leiligheter sikret – slik hjelper vi folk inn på boligmarkedet

Etter at OsloBolig ble etablert i 2022, har vi kjøpt over 100 leiligheter for å tilby spleising for kjøp av leilighet. Nylig kjøpte vi ti leiligheter på Brattlikollen, hvor flere allerede er solgt. Les mer om spleisekonseptet vårt og saken i Nordstrands Blad.

Etter at OsloBolig ble etablert i 2022 har vi kjøpt mer enn 100 leiligheter som vi kan tilby til de som ønsker å spleise sammen med oss. For tiden bygges det ikke mye nytt i Oslo, og vi jobber derfor stadig med å sikre oss de leilighetene vi kan.

Nylig kjøpte vi ti leiligheter på Brattlikollen, og flere av disse leilighetene gikk raskt unna. I den forbindelse ble vi intervjuet av Nordstrands Blad.

– Vi har kjøpt ti leiligheter og i tillegg tilbyr vi å kjøpe ytterligere fem valgfrie leiligheter, dersom det kommer kjøpere som ønsker deleie sammen med Oslobolig, sier styreleder i Oslobolig, Anne Helene Mortensen til avisen.

I saken forklarer vi blant annet hvordan spleisekonseptet vårt fungerer, og hvem som kan spleise på bolig med oss.

Les artikkelen i Nordstrands Blad her. Siden artikkelen ble publisert har vi solgt totalt 13 leiligheter i dette prosjektet.

Klar for å lese mer?