Grønvollkvartalet

Grønvollkvartalet

Grønvollkvartalet blir et nyskapende nabolag plassert i krysningspunktet mellom stolte Oslo-tradisjoner og byens fremtid

I Grønvollkvartalet får du Fyrstikktorget som nærmeste nabo og tilgang til hele Oslo med sykkel. Nabolaget har også ett av byens beste kollektivtilbud. Her kan du finne ditt hjem i et mangfoldig område som byr på både spillerom og hjerterom. Hele prosjektet bestå av totalt 5 bygg med underliggende parkeringsanlegg. I alt inneholder prosjektet ca. 400 leiligheter og flere næringslokaler.

 

Det vil bli etablert et nytt park- og grøntområde mellom Grønvoll Gård og Grønvoll hageby, som du vil ha umiddelbar tilgang til. Inne i selve Grønvollkvartalet vil man finne et nærmiljølokale og felles sykkelverksted. Det vil bli næringslokaler på gateplan i noen av byggene, og de vil vende ut mot en hyggelig gågate. Her skal det rives to skjemmende næringsbygg, og erstatte dem med et frodig og miljøskapende boligkvartal – samt etablere en helt ny gågate mellom Grønvollkvartalet og Fyrstikktorget.

 

Meld deg på nyhetsbrevet under for å få oppdateringer om prosjektet

Antall:

9

Partner:

Nordr

Prosjekt:

Grønvollkvartalet

Grønvollkvartalet - Prosjekt hjemmeside